ANP-AFX

Hoogwaardig ANP-AFX beursnieuws via ChartNet

MMB maakt bekend dat het vanaf vandaag real-time hoogwaardig ANP-AFX beursnieuws zal gaan leveren aan de Nederlandse belegger via ChartNet (http://www.ChartNet.nl). Het betreft zowel Nederlandstalig nieuws over de Nederlandse markt als Engelstalig nieuws over de 400 belangrijkste Blue Chips wereldwijd. De nieuwsdiensten zijn zowel voor beginnende als ervaren beleggers geschikt en worden gebruiksklaar via ChartNet aangeboden.

ANP-AFX kiest voor ChartNet omdat het ruime ervaring heeft met de distributie van beursgerelateerde producten. ChartNet uit Eindhoven is pionier in Nederland met een 100% real-time koersen- en grafiekenapplicatie en levert al vanaf 1988 koersinformatie.

ChartNet is het eerste complete geïntegreerde koersen-, grafieken- en nieuws totaalproduct dat er in Nederland verkrijgen is. Beleggers hebben behalve een internetbrowser geen software nodig en hoeven ook geen apart koersenabonnement af te sluiten. ChartNet is volkomen onderhoudsvrij en hierdoor wordt de drempel om zelf te analyseren een stuk lager. Behalve voor de particulier belegger is ChartNet een erg interessant product voor de zakelijke markt zoals bijvoorbeeld voor banken en brokers. ChartNet biedt namelijk een professionele applicatie als totaal product tegen zeer lage maandelijkse kosten.

Ook de koppeling van beursnieuws aan koersen en koersgrafieken is uniek. In de ChartNet applicatie is direct te zien wat het gevolg van een bepaald nieuwsfeit is voor de koers. Dit geldt voor zowel heden als verleden. ANP-AFX levert via ChartNet namelijk ook historisch nieuws.

Over ANP: ANP is het Nederlandse persbureau dat betrouwbaar, snel en zo volledig mogelijk het nieuws levert aan de Nederlandse media en andere afnemers. Als multimediaal persbureau kan het ANP de (nieuws-)data op alle gewenste formaten aanleveren. ANP-AFX is een gespecialiseerde businessline van ANP die diverse producten voor de financiële markt biedt (o.a. nieuws en koersen). Voor meer informatie oa: www.anp.nl.

Over MMB: MMB is de grootste producent van online producten op het gebied van technische analyse en andere aan beleggen gerelateerde producten: ChartNet (koersen, grafieken en nieuwsapplicatie), TA.nl (populaire beleggingswebsite) en Fibbs (koersdataleverancier). Dankzij een eigen redactie, eigen ontwikkelaars en een eigen technisch team kan MMB actualiteit en een hoge kwaliteit leveren met zowel reeds bewezen als innovatieve producten. Voor meer informatie www.ChartNet.nl.

ChartNet
Pieter Migo

0611-320960
pieter@chartnet.nl
www.chartnet.nl

ANP-AFX
Jordi den Ouden

070-4141258
jordi.den.ouden@anp.nl


07 mei 03 14:05