Brabantse Ontwikkelings Maatschappij


PERSBERICHT

7 mei 2003

Dynova Innovatieadvies neemt subsidieportefeuille NV BOM over

De afdeling subsidiemanagement van de N.V. Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) is per 1 mei 2003 overgenomen door Dynova Innovatieadvies BV uit Veenendaal. Dit is het gevolg van het aanscherpen van de strategische visie van de Bom voor de komende jaren. De BOM gaat zich meer concentreren op haar kernactiviteiten waaronder de herstructurering van bedrijventerreinen

Voor veel innovatieve bedrijfsrelaties van de BOM is subsidiemanagement echter een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering geworden. In Dynova Innovatieadvies heeft de BOM een goede partij gevonden die deze werkzaamheden voor deze relaties kan overnemen. Twee subsidieconsultants van de BOM zijn in dienst getreden bij Dynova zodat voor de relaties de continuïteit in het subsidiemanagement is gewaarborgd.

Dynova heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van innovatieprocessen. Eén van de kernactiviteiten daarbij is subsidieverwerving. Dynova opereert landelijk en adviseert naast het midden- en kleinbedrijf ook gemeenten, projectontwikkelaars en brancheorganisaties. Door de overname van de BOM-portefeuille verstevigt Dynova haar positie in de provincie Noord-Brabant. Eerder nam Dynova al samen met MKB-Nederland, regio Noord-Brabant, het initiatief voor de MKB-Subsidielijn in deze provincie.




Brabantse Ontwikkelings Maatschappij