Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LAPTOPS EVENAREN DE PC.

´Huidige laptopmodellen zijn technisch gelijkwaardig aan een PC´

Heemstede, 7 mei 2003- Advance Technology, al meer dan 20 jaar specialist in laptops, heeft haar succesvolle Advance VX9500 serie uitgebreid met een nieuw model. De Advance VX9530 is per direct in heel Nederland verkrijgbaar voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker.

Door de toenemende vraag naar krachtigere machines en om haar technologische voorsprong te behouden heeft Advance Technology gemeend om dit model toe te voegen aan haar bestaande assortiment. Door deze toenemende vraag zijn de huidige generatie laptops in technologisch opzicht gelijkwaardig aan die van de desktop computer. Veelal maken laptops al gebruik van processoren die ook in pc's gebruikt worden. Het aantal en soort aansluitingen op een laptop zijn vaak uitgebreider dan die van de pc en ook de videokaart of videochip in een laptop is tegenwoordig gelijkwaardig aan die van de pc. Voordeel van de laptop is dat deze gemakkelijk overal mee naar toe genomen kan worden zonder verlies van technologische prestaties.

De Advance VX9530
Deze laptop verschilt met die van andere modellen in de serie door een krachtigere processor, beter TFT-scherm en een nieuwe videochip. De VX9530 maakt gebruik van de nieuwste videochip van ATI. De Radeon Mobility 9000, welke speciaal voor laptops is ontwikkeld. Deze chip onderscheidt zich door een betere performance en minder stroomverbruik. De chip maakt gebruik van 128Mb DDR-RAM geheugen en levert een UXGA resolutie (1600x1200). De VX9530 heeft een verbeterd TFT-scherm die nu over een widescreen-angle beschikt met een kijkhoek van 170 graden en een verbeterde contrastweergave van 400:1. Dit resulteert in een helderder en contrastrijker beeld.

De VX9530 maakt ook gebruik van de nieuwste Intel processor voor desktops. De 3.06Ghz processor met 533MHz Front Side Bus en Hyper Threading technologie. De 533MHz Front Side Bus draagt zorg voor een snelle data-doorvoer terwijl de Hyper Threading technologie ervoor zorgt dat er meerdere taken tegelijk uitgevoerd kunnen worden door de processor.


- vervolg persbericht Advance Technology 8 april 2003 -
Uiteraard kent de VX9500 nog tal van technologische vernieuwingen en bijzondere specificaties, maar die zijn direct op internet te bekijken op www.laptops.nl .

Voor wie meer informatie zoekt over de ATI Radeon Mobility chip: http://mirror.ati.com/technology/hardware/mobilityradeon9000/index.html

Voor wie meer informatie zoekt over de nieuwste Intel processoren: http://www.intel.com/homepage/land/hyperthreading.htm?iid=ipp_dlc_procp4p+body_intro_ht&

Advance Technology
Advance Technology, gevestigd te Heemstede, is al meer dan 20 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Technology beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen. Naast het eigen merk levert Advance Technology ook vooraanstaande merken zoals ViewSonic, Sony-, Toshiba- en HP-producten.



Ingezonden persbericht