Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit

OPTA

OPTA presenteert visie op de markt


Den Haag - 07 mei 2003 - Volgende week woensdag, 14 mei 2003, presenteert OPTA haar Visie op de markt. OPTA-voorzitter prof. dr. J.C. Arnbak, zal aan de hand van deze visie en het jaarverslag 2002 inzicht geven in de ontwikkelingen op de post- , kabel- en telecommunicatie-markt.

Graag nodigen wij u uit voor deze persbijeenkomst op 14 mei 2003. De presentatie van Jens Arnbak begint om 9.30 uur in het perscentrum Nieuwspoort, zaal Wandelganger 1.

Stukken zijn vooraf beschikbaar
Exemplaren van de Visie op de markt, het jaarverslag 2002 en een persbericht zijn vanaf 1 mei, 8.00 uur, onder embargo beschikbaar bij de receptie van OPTA, Babylongebouw, toren B, Koningin Julianaplein 30, Den Haag.

Nieuwspoort opent woensdag 14 mei om 9.00 uur haar deuren. Ook daar zullen vanaf die tijd de stukken beschikbaar zijn.

OPTA (Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit) bestaat sinds 1997 en is door de Nederlandse overheid belast met het houden van toezicht op de Nederlandse post- en telecommunicatiemarkt. OPTA heeft verder tot taak zorg te dragen voor voldoende concurrentie in deze markten. Daartoe heeft zij een aantal taken en bevoegdheden, die in de wet zijn vastgelegd. Besluiten worden genomen door het onafhankelijke college van OPTA en zijn voor de verschillende marktpartijen bindend.

Noot voor de redactie,