Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 7-05-2003 Dagelijks persbericht district Maasland

Gewonde bij verkeersongeval, Oss

Bij een verkeersongeval dat dinsdagavond plaats vond op de Spoorlaan in Oss is een 57-jarige vrouw uit Oss gewond geraakt. Zij is met nek- en rugklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De auto werd bestuurd door een 30-jarige vrouw uit Oss. Deze verleende bij het links afslaan geen vrije doorgang aan een voor haar uit tegengestelde naderende personenauto die werd bestuurd door een 29-jarige Ossenaar.


--- ---

Woensdagochtend rond 07.15 is door nog onbekende oorzaak een 19-jarige automobiliste op de Donzel in Nistelrode tegen een boom gereden. De vrouw raakte in de bocht de controle over de auto kwijt en kwam in de linkerberm tegen een boom tot stilstand. De Heesche werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Oss.

Agent gewond bij aanhouding, Oss

Bij een poging om een 23-jarige Ossenaar aan te houden is dinsdagvond een politieagent gewond geraakt. Hij liep kneuzingen op aan de ribben, het bekken en een duim. Bovendien liep hij een stevige bult op aan het voorhoofd. De verdachte, een 23-jarige inwoner van Oss, kon toch worden overmeesterd. Samen met een collega controleerden zij op de Kievit in Oss de verdachte die in een auto reed waarvan de geldigheid van de kentekenplaten was geschorst, de APK was vervallen en waarvoor geen geldige verzekering was afgesloten. De bestuurder weigerde mee te werken en werd aangehouden. De verdachte pakte een van de agenten om het middel en wierp en hem kracht achteruit. De agent kwam tegen een geparkeerd staande aanhanger terecht en raakte gewond. Beide agenten wisten de verdachte toch onder controle te krijgen en hem met de hulp van enkele collega`s over te brengen naar het politiebureau. Twee familieleden van de verdachten hebben nog geprobeerd zijn aanhouding te beletten en zullen alsnog door de politie als verdachten worden gehoord.

Winkeldiefstal, Oss

Aan de Walstraat in Oss zijn twee Bosschenaren betrapt bij het wegnemen van enkele flessen parfum ter waarde van 57,90 euro uit een daar gevestigd warenhuis. Een van de verdachten, een 24-jarige man, is aangehouden. De andere is ontkomen.

Pony`s gestolen, Teeffelen

Vanuit een weiland aan de Weteringstraat in Teeffelen zijn tussen dinsdagmiddag en woensdagmorgen vier pony`s weggenomen. De eigenaar van de pony`s zag woensdagmorgen dat de ketting om het hekwerk was geforceerd en dat er twee pony`s met hun onlangs geboren veulens verdwenen waren. De pony`s zijn van het ras Abolosa-mini, zijn wit van kleur met zwarte vlakken.

Winkeldiefstal, Oss

Vanmorgen is in een winkel aan de Kanaalstraat in Oss een 60-jarige Ossenaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man had twee koppelstukken voor de tuinslang uit de verpakking gehaald, in de zak gestopt en was daarmee zonder te betalen de winkel uit gelopen. Dat kwam de verdachte op een boete te staan van 115 euro.