Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 7-05-2003 Dagelijks persbericht district Aa & Dommel

Mishandeling, Schijndel

Aan de Tijmhof in haar woonplaats Schijndel is dinsdagmiddag een 14-jarig meisje mishandeld. De politie heeft diezelfde middag een 14-jarig eveneens in Schijndel woonachtig meisje als verdachte aangehouden en gehoord. Het slachtoffer werd enkele keren in het gezicht gestompt en toen zij vanwege de pijn voorover bukte bij de haren gepakt en daarna enkele keren tegen het hoofd geschopt. Het slachtoffer heeft zich in het ziekenhuis moeten laten behandelen aan kneuzingen in het gelaat. Mogelijk is ook haar neus gebroken.

Winkeldieven aangehouden, Vught

Woensdagmiddag zijn op het ploegveld in Vught drie vrouwen op heterdaad betrapt op het plegen van winkeldiefstal. Surveillerende agenten in burger zagen dat de vrouwen (30, 35 en 37 jaar resp. uit Boxtel, Arnhem en Nijmegen) spullen in hun tas stopten en de winkel verlieten zonder deze te betalen. De vrouwen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Vught.

Autodiefstal, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is vanaf de Vijverbosweg in Vught een groene personenauto van het merk Lancia, type Delta HFI, voorzien van het kenteken FT-JD-52 gestolen.