Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 7-05-2003 Dagelijks persbericht district Den Bosch

Huiselijk geweld, Vlijmen

Op verdenking van mishandeling en bedreiging van zijn 19-jarige zus heeft de politie dinsdagavond in zijn woonplaats Vlijmen een 24-jarige inwoner van Vlijmen aangehouden. Na een woordenwisseling zou de man zijn zus hebben geschopt waardoor zij ten val kwam. Daarna heeft hij haar woordelijk bedreigd. De verdachte is ingesloten.

Illegale vreemdeling, Den Bosch

Dinsdagmiddag is in `s-Hertogenbosch een 27-jarige Nigeriaan aangehouden. De man had zich gemeld bij een uitzendbureau en legitimeerde zich met een paspoort dat niet van hem zelf was. De man blijkt illegaal in ons land te verblijven en is in afwachting van zijn uitzetting in vreemdelingenbewaring gesteld.

Gewonde na aanrijding, Den Bosch

Bij een dinsdagmiddag plaatsgehad hebbende aanrijding op de kruising van de Amerstraat met de Volkerrakstraat, Lingestraat en Rijnstraat in Den Bosch is een 18-jarige bromfietser gewond geraakt. De bromfiets kwam door nog onbekende oorzaak in aanrijding met een politieauto die werd bestuurd door een 23-jarige agent. De bromfietser liep schaafwonden op. De bromfietser droeg geen helm en het voertuig was niet verzekerd. Naar de juiste toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Rijden tijdens ontzegging, Den Bosch

Dinsdagavond is proces-verbaal opgemaakt tegen een 46-jarige Bosschenaar. Van de man was op 26 maart 2003 het rijbewijs ingevorderd omdat hij toen onder invloed van alcoholhoudende drank een auto bestuurde. Nu reed hij terwijl zijn rijbewijs nog steeds ingevorderd was, toch weer in zijn auto over de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen.

Hennepkwekerij in schuur, Den Bosch

De politie heeft vanmorgen in een schuur van een woning aan de Van Reysstraat in Den Bosch een hennepkwekerij opgerold. 678 planten alsmede alle kweekbenodigden zijn in beslag genomen en deels vernietigd. De 58-jarige bewoonster is aangehouden.