Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

02-05-2003
Informatiebijeenkomst HSL-Zuid

De werkzaamheden voor de aanleg van de HSL-Zuid ter hoogte van Hoogmade, Rijpwetering en Oud Ade zijn in volle gang. Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden welke werkzaamheden er precies (gaan) plaatsvinden wordt er op woensdag 7 mei een informatiebijeenkomst georganiseerd door de Projectorganisatie HSL-Zuid. De bijeenkomst vindt plaats in de grote zaal in het dorpshuis in Rijpwetering (Pastoor van de Plaatstraat 13/B) en begint om 19.30 uur

De bijeenkomst gaat onder andere in op de volgende onderwerpen; de aanleg van het werkterrein van de westbak van de verdiepte kruising ter hoogte van Hoogmade, de ontsluitingsweg van en naar de bewoners van de Achterwetering en het fietspad voor de fietsers tussen Leiderdorp en Rijpwetering. Tijdens deze ongeveer twee uur durende bijeenkomst kunt u al uw vragen stellen aan afgevaardigden van de bouwcombinatie Hollandse Meren en de Projectorganisatie HSL-Zuid.

Indien u nog verdere vragen heeft omtrent de aanleg van de HSL-Zuid dan kunt tijdens kantooruren bellen naar de HSL infolijn (0800) 475 98 43 of uw vraag stellen via de website: www.hslzuid.nl.