Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Barneveld, 6-5 2003

Europa Parket - Barneveld vergroot productiecapaciteit.

De toenemende vraag naar parketvloeren en met name de verouderde plankenvloeren, heeft Europa Parket ertoe bewogen haar produktie-unit in Barneveld drastisch te vergroten.

In de afgelopen twee weken zijn er nieuwe schaafmachines en een geheel zelf ontwikkelde verouderingsmachine in gebruik genomen. Over twee weken wordt een vijfde droogkamer geïnstalleerd waardoor de droogcapaciteit op ruim 400 m/3 hout komt.

Sinds een jaar is Nederland in de ban van vloerdelen welke eruit zien alsof ze al honderden jaren oud zijn. Deze vloeren kunnen in vele uitvoeringen geleverd worden. Zo kunnen de vloeren gerookt, gekalkt en in vele kleuren geolied worden. Het afgelopen half jaar ontstonden er levertijden welke voor de consument niet meer acceptabel waren. Vandaar ook de uitbreiding van de capaciteit.

De volgende stap voor Europa Parket is om voor het einde van het jaar FSC gecertificeerd te worden om op die manier de klant zelf te laten kiezen op welke manier het hout dat gebruikt wordt voor de parketvloer, is gekapt.

U vindt Europa Parket aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld op industrieterrein "De Harselaar-West" alwaar de vloeren worden getoond in een 500m2 grote showroom. Geopend maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur en zaterdag 10.00-16.00 uur. Tel. 0342-491919

Graag uw berichtgeving + bewijsnummer van plaatsingsdatum en krant.

EUROPA PARKET / G. van de Kamp, Harselaarseweg 49, 3771 MA BARNVELD 0342-491919 / www.europaparket.nl / kamp@europaparket.nl

ZIE OOK BIJLAGE : 2 foto's



---- --