Vereniging van toeristisch journalisten en persvoorlichters

Iets aan ons te melden: info@tourpress.nl

TourPRess gaat 8 mei `varend' vergaderen

De voorjaarsvergadering van TourPRess Holland vindt donderdag 8 mei op een wel heel bijzondere locatie plaats. Dankzij de medewerking van DFDS Seaways kan TourPRess de koppen bij elkaar steken aan boord van de ferry MS Queen of Scandinavia in de haven van IJmuiden. Na afloop van de bijeenkomst stelt de rederij leden en hun partners in de gelegenheid om het vlaggenschip en het cruiseproduct nader te leren kennen tijdens een oversteek naar het Engelse Newcastle.

De voorjaarsvergadering begint om 12.30 uur met een ontvangst en een lunchbuffet in het scheepsrestaurant. Na de vergadering, in een van de conferentiezalen aan boord, krijgen de TourPRessleden een excursie aangeboden, waarbij o.a. de brug van het schip bezocht wordt.

Uiterlijk 17.00 uur moet iedereen de ferry verlaten hebben, maar kort daarna zullen degenen die van het gastvrije aanbod van DFDS Seaways gebruik willen maken zich voor de minicruise naar Newcastle kunnen inschepen. Leden van TourPRess Holland hebben intussen per post nader bericht en een volledig programma ontvangen.

Website Sylvia Keppel is 'eindelijk' gereed
Meer dan een jaar, en misschien zelfs nog langer, was hij in aanbouw, maar nu is hij 'eindelijk' -zoals ze met een zucht van opluchting zei- gereed: de website van TourPResslid Sylvia Keppel. En eindelijk dus is op www.travelaffairs.nl te zien waarmee Sylvia en fotograaf Anton Dijkgraaf zich bezig houden. De site ziet er mooi uit, met heel veel -hoe kan het anders- prachtig fotomateriaal.
HTTP: servicepagina voor (wereld)reiziers
Vernieuwd op het Infoweb: de servicepagina voor de (wereld)reiziger met handige en bruikbare links naar zoekmachines, e-mailhulpjes, nieuws en informatie, het weer en allerlei nuttige adressen. En op veler verzoek nu in zachte lentekleurtjes. Tips en suggesties voor uitbreiding van deze dienstverlening zijn zeer welkom bij HTTP-auteur Robert van Weperen.

Mail ons uw reacties, tips en suggesties : Sitebeheer TourPRess Holland Infoweb Bestuur TourPRess Holland