Ingezonden persbericht

Stichting islam en dialoog organiseert cursus Islam

Met reis naar Turkije

ROTTERDAM, 20030424 -- Wij organiseren een cursus Inleiding in de Islam op de donderdagavonden van 19:00 - 21:00 uur vanaf 8 mei op de Erasmus universiteit bij Woudestein. De tijd zal zodanig worden ingedeeld, waarbij mogelijkheid zal zijn tot het stellen van vragen en natuurlijk een pauze met consumptie.

In deze woelige periode is het zaaks via dialoog en samenwerking, tot elkaar te komen en meer begrip voor elkaar tot stand te brengen. Het is dringend nodig dat wij elkaar beter begrijpen en verstaan.

Volgens de Qur'an zijn: "We allemaal broeders en zusters van elkaar, die een en dezelfde voorouders hebben, namelijk ADAM & EVA" Want de Qur'an zegt: "O mensen, Wij hebben jullie uit een man en een vrouw geschapen en Wij hebben jullie tot volkeren en stammen gemaakt, opdat jullie elkaar zouden leren kennen. De voortreffelijkste van jullie is bij God de meeste godvrezendste. God is wetend en welingelicht" (Koran, 49/ vers 13).

We willen een cursussencyclus van 3 keer 6 weken dus in totaal 18 weken, organiseren en aan het eind willen we een culturele reis organiseren naar Turkije.Een cursist zal na de eerste week zelf kiezen of hij mee wil doen met alle drie de clusters.

AANMELDING:
U kunt uzelf telefonisch opgeven voor de cursus door de onderstaande gegevens per telefoon of e-mail door te geven aan de contactpersoon. Kosten zullen bepaald worden naar aanleiding van het aantal deelnemers en zal enkel de huur en cursusmateriaal inhouden.

NAW - gegevens

Contactpersoon: Olcay Kayhan 0624 8888 41/ 0624180387
E-mail: cursusdialoog@mail.com



Ingezonden persbericht