Ingezonden persbericht

Onafhankelijk advies

BelCompany start met aanbieden ADSL

Veenendaal, 7 6 mei 2003 - BelCompany, de grootste onafhankelijke telecom-aanbieder, levert vanaf vandaag ADSL-abonnementen van verschillende aanbieders. Deze service is opgezet samen met Alphacomm Transaction Services.

Vanaf vandaag biedt BelCompany ADSL-abonnementen aan van de providers Planet Internet, Wanadoo, Tiscali, XS4ALL, Zon, Concepts ICT en Luna.nl. Ter plekke kan de klant via een postcodecheck vaststellen welk ADSL-abonnement het meest voordelig is. "Dit sluit prima aan bij onze andere diensten", aldus Ruud Martijn, productmanager van BelCompany. "Net als bij de mobiele telefoons geven wij de klanten een onafhankelijk advies over het voor hen meest geschikte abonnement."
De aanvragen voor een ADSL-abonnement voeren de BelCompany-medewerkers op een speciale website in, waarna BelCompany-partner Alphacomm de aanvraag automatisch verwerkt. De site biedt 24 uur per dag inzicht in de status van de aanvraag.
Naast de contacten met de ADSL-providers verzorgt Alphacomm de operationele en financiële afhandeling van de ADSL-bestellingen. "Het is nu mogelijk dat iedere BelCompany-winkel dit kan aanbieden zonder afzonderlijke contracten met de providers", aldus August de Vocht, verantwoordelijk voor Online Partners en Retail Affiliates bij Alphacomm. "Alles is simpel terug te vinden en te bestellen op één plek, bij Belcompany."

Over BelCompany
BelCompany is met 111 winkels de grootste onafhankelijke telecom-aanbieder van Nederland. Naast Nederland is BelCompany ook met 23 winkels actief in België. BelCompany telt thans 725 medewerkers en is onderdeel van de Macintosh Retail Group.

Over Alphacomm Transaction Services
Alphacomm Transaction Services selecteerde voor Belcompany een uitgebreid portfolio met ADSL-providers en treedt nu onder andere op als leverancier van ADSL. Verder verzorgt de Alphacomm telecom-aanbiedingen op internet van diverse bedrijven en is het bedrijf oprichter en exploitant van de website www.telecomadvies.nl, de het grootste telecomwarenhuiswebsite op internetin Nederland.
Alphacomm Transaction Services werkt samen met onder andere RTL, Transport Logistiek Nederland en het Centraal Inkoop Bureau Nederlandse Gemeenten.

NOOT VOOR DE REDACTIE (