Ingezonden persbericht


8 mei 2003

De Nederlandse Staatsloterij kiest voor Entopic als vaste contentpartner

De Nederlandse Staatsloterij heeft na een selectieprocedure webredactiebureau Entopic in Amsterdam uitgekozen als content partner voor de Staatsloterij-websites. Entopic verzorgt, onder regievoering van de Nederlandse Staatsloterij het inhoudelijke gedeelte van de website www.staatsloterij.nl. Naast teksten produceert Entopic ook video-items voor de Staatsloterij-site. Verder ontwikkelt Entopic prijsvragen en concepten voor speciale evenementen zoals het Staatsloterij Beach Voetvolley evenement, de Oudejaarsloterij en de Koninginnedagloterij.

Franklin Heijnen, manager online marketing: "De Nederlandse Staatsloterij kiest bewust voor een intensieve samenwerking met een beperkt aantal externe partners. Met Entopic hebben wij gekozen voor een flexibele en creatieve contentpartner."

Theo Hylkema, directeur Entopic: "Wij zijn heel tevreden met dit partnership. De Nederlandse Staatsloterij is een uitdagende organisatie om voor te werken: internet is een speerpunt van het beleid, er zijn mogelijkheden om écht leuke dingen te ontwikkelen, bovendien gaat het hier om één van de grootste consumentensites van Nederland. We hopen dan ook dat we samen veel projecten gaan realiseren."

Over de Nederlandse Staatsloterij

De Nederlandse Staatsloterij is de grootste loterijorganisatie van Nederland. Vorig jaar keerde de Staatsloterij 457 miljoen Euro uit aan prijzengeld. De omzet groeide in 2002 met 5,4 procent en steeg tot 689,5 miljoen Euro. De Nederlandse Staatsloterij heeft daardoor haar leidende positie op het gebied van loterijen opnieuw behouden.

Over Entopic

Entopic is een bureau voor webredactie (ook in-house), content management en e-mail services. Afnemers van de diensten van Entopic zijn ondermeer: de Nederlandse Staatsloterij - AVRO ­ Connexxion - COLO - De Nederlandse Wijnbeurs - ECABO - EnBW - Kenniscentrum MIKADO - Loket MBO-ICT ­ NUON - Platform Beroepsonderwijs - Platform Beveiliging - Public Health Forum - RVD - ICTU - Nederlands Normalisatie Instituut - Quote Media - Travel Unie - Travel Planet.

Nederlandse Staatsloterij
Paleisstraat 5
2514 JA Den Haag
Postbus 16625
2500 BP Den Haag
T 070 3021551
www.staatsloterij.nl

Entopic B.V.
De Lairessestraat 108
1071 PK Amsterdam
Postbus 76755
1070 KB Amsterdam
T 020 305 9149
F 020 470 5218
E info@entopic.com
W www.entopic.com