Partij van de Arbeid

werkgroep ICT zoekt actieve leden!

09-04-2003

Werkgroep ICT zoekt actieve leden

Interesseer jij je voor de ICT? Heb je ideeën hoe de dienstverlening van de overheid naar de Amsterdammer verbeterd kan worden? Wil je met andere partijgenoten adviezen uitbrengen hoe de gemeenteraadsfractie met ICT moet omgaan? Meld je dan aan voor de werkgroep ICT!

De werkgroep ICT organiseert op donderdag 8 mei en op donderdag 22 mei twee bijeenkomsten waar actieve input van de leden wordt verwacht. Het thema van de bijeenkomsten is de Burger Koning motie.

Afgelopen najaar is op initiatief de Amsterdamse PvdA de motie Burger Koning raadsbreed aangenomen. De PvdA heeft de Amsterdamse ambtenaren verzocht om met een plan te komen waarbij de Burger de service krijgt als dat van een ware Koning. Gepleit wordt voor dienstverlening waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de aanwezigheid van stadsdeelorganisaties - en waar mogelijk van de moderne ICT- mogelijkheden. Hierdoor kunnen in de toekomst diensten zelfs bij de burger thuis worden geleverd.

Als voorbereiding op het advies van college zijn we op zoek naar enthousiaste PvdA leden die de gemeentefractie willen adviseren over de uitwerkingen van Burger Koning.

Wil je meewerken om van Amsterdam een innoverende ICT stad te maken? De PvdA Werkgroep ICT herreist op 8 mei aanstaande en actieve deelname is vereist. Meld je aan voor deze Werkgroep ICT via de mail: pvda@raad.amsterdam.nl. Geef aan of je op de bijeenkomsten aanwezig zult zijn. Het programma van de bijeenkomsten volgt binnenkort.

Verdere informatie over de Burger Koning motie is te vinden op de site.

S. van Zijverden