Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Gecombineerde informatie- en inspraakavond SPVE Parkrand

Het Stedenbouwkundig Programma van Eisen voor het gebouw `Parkrand' is vrijgegeven voor inspraak. Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer heeft hiertoe besloten. Er komt een gecombineerde informatie- en inspraakavond, waarvoor wij u graag willen uitnodigen. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 8 mei 2003 van 20.00 uur tot 22.30 uur. Locatie: Raadzaal van het Tuinstadhuis, Plein '40 - '45 nr. 1.

Waar ligt `Parkrand'
Het plangebied van `Parkrand' betreft de drie middelhoogbouwflats aan de oostzijde van de Dr. H. Colijnstraat en aan de zuidkant van de Ruys de Beerenbrouckstraat. Die zullen plaats maken voor het gebouw `Parkrand'. Aan de oostzijde grenst het gebied aan het Eendrachtspark, dat onderdeel uitmaakt van het groen/blauwe netwerk dat Buurt Ne9en omgeeft.

Stedenbouwkundig Programma
De plannen voor `Parkrand' staan in het Stedenbouwkundig Programma van Eisen, dat is opgesteld in opdracht van het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer. Hierin wordt onder andere voorgesteld: o de bouw van circa 220 woningen van verschillende typen en grootte o het realiseren van ruimte voor bedrijvigheid/niet-woonfuncties voor ca 450 m2
o een gebouwde parkeervoorziening voor minimaal 84 parkeerplaatsen

Vervolgtraject
Het Stedenbouwkundig Programma van Eisen ligt vanaf maandag 12 mei 2003 tot en met vrijdag 6 juni 2003 ter inzage bij de Publieksbalie op de begane grond van het Tuinstadhuis op Plein '40-'45, nr.1. Gedurende deze periode kunnen inspraakreacties schriftelijk worden ingediend bij Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, sector Wonen en Werken, t.a.v. Age Niels Holstein, Postbus 67018, 1060 JA Amsterdam. Na de ter inzage-legging zullen eventuele opmerkingen en/of vragen verwerkt worden in een Nota van Beantwoording. Aan de hand hiervan wordt het Stedenbouwkundig Programma van Eisen bijgesteld en aangeboden aan het Dagelijks Bestuur voor vaststelling. Contact:
Bert Jansen