Gemeente Zwolle

Onthulling bord sportpark Stadshagen

Aanstaande donderdag, 8 mei, onthult wethouder van sport, Jaap Hagedoorn, het bord van sportpark Stadshagen. Onlangs heeft de stuurgroep Stadshagen de precieze omvang en de ligging van het sportpark, dat ten westen van de Milligerplas is gesitueerd, vastgesteld. Het bord wordt onthuld op de plaats waar het sportpark komt.

Voorafgaand aan de onthulling van het bord houdt wethouder Jaap Hagedoorn een korte presentatie. Hierin geeft hij een toelichting op het zogenaamde vlekkenplan en de stand van zaken rondom de ontwikkeling van het sport- en recreatiepark. Daarnaast kondigt de wethouder een wijkgericht participatieproject voor het park aan, dat in juni gaat plaatsvinden.

Na de presentatie is er een kleine voetbalcompetitie tussen leerlingen van de basisscholen uit Stadshagen, waarbij twee keepers van FC Zwolle in het doel staan. Hierna worden de aanwezigen vervoerd naar het toekomstige sportpark, waar de wethouder en de kinderen het bord onthullen.

Programma:
14.15 uur Ontvangst in basisschool de Zevensprong, Mannagras 30 14.30 uur Inleiding en presentatie door wethouder Jaap Hagedoorn 15.00 uur Mini-voetbalcompetitie
15.30 uur Per bus naar de locatie aan de Hasselterweg, onthulling bord 16.00 uur Einde programma


---