Politie Hollands Midden
Datum: 8 mei 2003

(


Aanhouding verdachte Noordwijk

De politie heeft op dinsdag 6 mei een 24-jarige man uit Noordwijk aangehouden voor mishandeling. Op 27 april omstreeks 01.50 uur kreeg een 27-jarige man uit Noordwijk tijdens een vechtpartij in een horecagelegenheid aan het Pickeplein, een bierglas in zijn gezicht gedrukt. Na onderzoek kon de verdachte worden aangehouden. De verdachte wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Aanhouding verdachten auto-inbraken Lisse

De politie heeft op woensdag 7 mei omstreeks 04.15 uur een viertal verdachten aangehouden op de Van Lyndenweg. Het betreft mannen in de leeftijd van 21, 22 en 24-jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. De auto waarin zij reden werd gecontroleerd nadat zij even tevoren al rijdende iets uit de auto hadden gegooid. Na controle bleek er vijf autoradio's in de auto te liggen alsmede inbrekersgereedschap. Een van de auto-radio's was afkomstig van een inbraak uit een auto te Noordwijk op dinsdag 6 mei. De politie stelt een verder onderzoek in.


Getuigenoproep Zoeterwoude-Rijndijk

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof. Op maandag 5 mei omstreeks 18.30 uur stond een 28-jarige vrouw te bellen bij de bushalte op de Hoge Rijndijk ter hoogte van Rijneke Boulevard. Op dat moment kwam er een scooter met passagier voorbijrijden. De passagier van de scooter griste de telefoon uit handen van het slachtoffer waardoor deze ten val kwam. Getuigen kunnen zich melden bij de plaatselijke politie onder telefoonnummer 0900 - 8844.


Onder invloed rijden Woubrugge

De politie hield op woensdag 7 mei rond 19.15 uur op de Kruisweg een 34-jarige automobilist uit Rijnsaterwoude aan. De man verkeerde onder invloed van alcohol. De uitslag van de ademanalyse was 380 ug/l. ( limiet is 220 ug/l.) De politie maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.


Inbraak in woning Hazerswoude-dorp

In de middag van woensdag 7 mei werd er ingebroken in een woning aan de Dorpsstraat. Om binnen te komen werd een raam opengebroken. Uit de woning werd een videocamera en een damesfiets gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.


Inbraak in woning Leiden

In de middag van woensdag 7 mei werd er ingebroken in een woning aan de Beethovenlaan. Om binnen te komen werd een deur opengebroken. Uit de woning werden enkele sieraden gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.





Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --