Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

donderdag 8 mei 2003


Epe- Verkeersongeval, materiele schade


Een 48- jarige man uit Kollum raakte gisteren met zijn voertuig, een trekker met oplegger, van de snelweg A50. De bestuurder reed vanuit Apeldoorn de afrit richting Nunspeet op. Nadat de bestuurder de bocht had genomen besloot de trekker haar eigen weg te gaan. Het geheel draaide zich om en de trekker hing met haar voorzijde naar beneden. Een bergingsbedrijf kon de zaak weer op de weg trekken. De afrit is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer.








Hattem- Diefstal uit bedrijf


Woensdag 7 mei deed een 37- jarige medewerker van een tuincentrum aan de Zuiderzeestraatweg aangifte van diefstal. De dader heeft 3 steuren en 2 koi- karpers weten te ontvreemden. Hiervoor gebruikte de dader een speciale viszak die bij de kassabalie liggen, ook deze heeft hij weten te ontvreemden. De dader heeft weten weg te komen van het terrein.



Harderwijk - Verkeersongeval

Op 7 mei reed een 44 jarige vrouw uit Harderwijk over de Meckelenburglaan en stopte voor de Nassaulaan. De vrouw sloeg linksaf de Nassaulaan op en zag plotseling een 48 jarige fietser uit Harderwijk voor haar auto. De fietser kwam uit tegengestelde richting over de Meckelenburglaan en verleende de automobilist geen voorrang. De 48 jarige fietser is met een verwonding aan zijn hoofd naar het St Jansdal vervoerd.




038-375 10 50 ---- --