AutoRai

8-5-2003

Kia Carens 2.0 CRDi scherpe aanbieding

De aanschaf van een Kia Carens met moderne common-rail dieselmotor is nu nog aantrekkelijker. Alle dieselversies van deze flexibele Midi-MPV zijn namelijk tijdelijk extra voordelig geprijsd. Zo is er nu al een complete Carens 2.0 CRDi LX voor slechts 19.995,-.

De succesvolle Kia Carens is in augustus vorig jaar geĂŻntroduceerd. Deze modern gelijnde gezinsauto kenmerkt zich door een hoge zit en een grote mate van flexibiliteit. De Carens is standaard voorzien van onder meer dubbele airbags, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, centrale deurvergrendeling en airconditioning.

De EX-uitvoering doet hier nog een schepje bovenop met onder meer standaard ABS, EBD, Climate Control en zijairbags. Lederen bekleding, een regensensor en achteruitrijbeveiliging zijn standaard op de EX Luxe uitvoering.

Alle dieseluitvoeringen hebben een ultra moderne 2.0 CRDi common-rail krachtbron aan boord, die zorgt voor een vermogen van 112 pk. Deze zuinige dieselmotor is niet alleen bijzonder stil, door het hoge koppel is deze ook zeer soepel. De Carens diesel is zowel in handgeschakelde versie als met automaat leverbaar.

De Carens 2.0 CRDi LX is tijdelijk leverbaar voor slechts 19.995,-. De consumentenprijzen van de nog completere EX-uitvoeringen beginnen bij 22.995,-. Er is al een Carens benzine vanaf 16.495,-.