RED BULL NEDERLAND B.V.

In balans met de eerste natuurlijke en gezonde frisdrank

CARPE DIEM

Mei 2003 - 'Ik ben oververmoeid', 'nu even niet, ik heb het druk', 'zullen we even snel een snack halen', 'ik moet echt onthaasten, het wordt me teveel', 'ik heb geen moment voor mezelf meer'. De wereld waarin we leven wordt steeds sneller en complexer. De huidige maatschappij verwacht steeds meer van mensen. De hectiek van alle dag leidt maar al te vaak tot verkeerde eetgewoontes, te weinig ontspanning en daardoor stress. Hierdoor gaat onze lichamelijke en geestelijke conditie achteruit en raken we uit balans. Carpe Diem is de eerste natuurlijke en gezonde frisdrank die de zelfbewuste consument een helpende hand biedt om die balans weer te herstellen. Carpe Diem bestaat uit 3 producten met ieder een eigen smaaksensatie en functionele werking. Carpe Diem Ginkgo voor de mentale gesteldheid, Carpe Diem Kefir voor de weerstand van het lichaam en Carpe Diem Kombucha om het lichaam te zuiveren. Ze zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen conserveringsmiddelen. Ze geven je een moment van genieten, rust en zorg voor jezelf, een welzijnsgevoel.

Carpe Diem Kombucha
Carpe Diem Kombucha zuivert en verfrist lichaam en geest. De theedrank uit het oude China heeft een harmoniserend effect op de stofwisseling en de darmflora en ondersteunt de weerstand van het lichaam.

Carpe Diem Kefir
Carpe Diem Kefir is voor de weerstand van het lichaam. De kefirkristallen in combinatie met vlierbessensap, rijk aan antioxidanten en vitamines C maken van Carpe Diem Kefir een krachtige drank die weerstandverhogend en ontslakkend werkt. Carpe Diem Kefir is de drank voor de eeuwige jeugd.

Carpe Diem Ginkgo
Carpe Diem Ginkgo verbetert het geheugen. Het wordt zorgvuldig samengesteld uit Ginkgo boombladerensap, een groene theemix en dextrose. Het extract van het Ginkgo blad van de heilige boom der mensheid is waardevol voor mentale inspanningen! Het verhoogt het concentratie- en prestatievermogen en zorgt voor een betere doorbloeding.

Met zijn unieke smaaksensatie en functionele werking biedt Carpe Diem de bewuste consument een helpende hand. Het draagt bij aan zijn dagelijkse voedingspatroon en het persoonlijk welzijn. Carpe Diem brengt lichaam en geest in balans en is op elk tijdstip van de dag te consumeren. Carpe Diem is het meest innoverende product van dit moment in het totale Nederlandse frisdrankensegment. De eerste natuurlijke en gezonde frisdrank die je in balans brengt.
Deze heerlijke Carpe Diem reeks is nu verkrijgbaar bij de top horeca gelegenheden en sauna en beautycentra, de Albert Heijn, de Konmar en de Super de Boer.

'Balans tussen lichaam en geest, gezondheid en welzijn, is het hoogste goed van de mens. Benut daarom de kracht die in Carpe Diem schuilt en pluk de dag met Carpe Diem'.

Beeldmateriaal en aanvullende informatie kunt u gratis downloaden op onze website http://viainfo.com:8080, paswoord: 'carpediem-nieuw'. Voor meer informatie of kennismaking met de producten van Carpe Diem: Muriël Dalmulder, e-mail: muriel.dalmulder@stockvital.com, Tel:
030-2209930, Fax: 030-2209931, Mobiel: 06-53722557
Graag ontvangen wij knipsels van publicaties: Stockvital Nederland, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt.


08 mei 03 13:29