HUIJSKENS EN ISTHA

Huijskens & Istha Search deze maand van start

Persbericht

Heidi Sutorius (44) partner in nieuw bureau:


Amsterdam, donderdag 8 mei 2003 - 'Huijskens & Istha Search' is de naam van de nieuwe activiteit van Huijskens & Istha Corporate & Financial Communications die met het aantrekken van Heidi Sutorius van start gaat. Heidi Sutorius (44) is met ingang van 1 mei benoemd tot partner van Huijskens & Istha Search.

Huijskens & Istha Search werft, selecteert en detacheert topmensen voor functies in communicatie, PR en voorlichting. Heidi Sutorius is gespecialiseerd in de invulling van directie- en management posities op het gebied van communicatie. Zij is al 17 jaar werkzaam in het HRM-vak, onder meer als senior consultant en partner van een executive search organisatie.

'Voor ieder bedrijf en iedere organisatie is communicatie cruciaal. De man of vrouw die daarvoor verantwoordelijk is, levert een essentiële bijdrage aan het succes. Juist in zwaar economisch weer kijkt de buitenwereld extra kritisch naar de wijze waarop een organisarie naar buiten treedt. De eisen aan communicatie zijn hoger dan ooit,' aldus Dig Istha en Charles Huijskens.

Heidi Sutorius: 'Het vinden van de juiste topmensen voor posities in communicatie-, PR- of voorlichtingsafdelingen is zeer lastig. Advertenties zorgen niet voor kandidaten van het juiste niveau en er zijn in Nederland (nog) geen search bureaus die zich specifiek op deze sector richten. Dat gaat nu veranderen.'

'We richten ons specifiek op communicatiefuncties. Ons bureau werft en selecteert de beste man of vrouw voor iedere baan op dat gebied, of het nu gaat om de vice president corporate communications van een beursfonds of om een voorlichter van een ministerie. Talent, ervaring, crisisbestendigheid en de combinatie van strategisch inzicht met het vermogen snel te handelen zijn de eigenschappen die onze kandidaten gemeenschappelijk hebben. Het vinden van de perfecte match tussen de organisatie en de communicatie-deskundige is waar het om gaat,' aldus Heidi Sutorius.

Over Huijskens & Istha
Huijskens & Istha is een adviesbureau op het snijvlak van bedrijfsleven, media en politiek. Het bureau is actief op het gebied van corporate-, financiële- en crisiscommunicatie.Voor meer informatie zie: www.huijskens-istha.nl.