Politie Zeeland


O-3060-2003 AANRIJDING MET LETSEL KATS

Op kruising Veerhavenweg / Boomdijk te Kats heeft vanmorgen omstreeks 08.40 uur een aanrijding tussen een bestelauto en een bromfiets plaatsgevonden.
Een 53-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland reed met zijn bestelauto over de Veerhavenweg, komende uit de richting van Oudedijk Kortgene. Op vermeld kruispunt sloeg hij rechtsaf en liet hierbij een 41-jarige man uit de gemeente Borsele niet voorgaan.
De 41-jarige snorfietser liep hierbij een compliceerde breuk aan zijn bovenbeen op en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelauto liep onbekende verwondingen op, zijn auto raakte aan de voorzijde beschadigd.

O-3061-2003 AUTO IN DE SLOOT

Een 53-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal is donderdag rond 08.00 uur bij een eenzijdig ongeval met haar auto in een sloot gelegen naast de A58 te Rilland beland.
De vrouw reed over de A58 komende uit de richting van Goes en gaande in de richting van Rilland. Ter hoogte van hectometerpaal 127.4 kreeg zij last van de laagstaande zon en raakte haar auto in de rechterberm waardoor ze een reflectorpaaltje raakte. Na stuurcorrectie kwam zij weer op het wegdek maar slipte en belande aan de rechterzijde in de naastgelegen sloot.
Ze kwam met de schrik vrij, haar auto raakte aan de voorzijde beschadigd.

Z-3062-2003 WONINGINBRAAK

Donderdag omstreeks 02.40 uur werd er in een woning gelegen aan de Kamerlingh Onnesstraat te Terneuzen ingebroken.
De bewoonster werd wakker van geluid in huis en wekte haar man, toen ze in de woonkamer kwamen zagen ze dat er was ingebroken. Ze misten 2 portemonnees met daarin diverse (bank)passen en een geldbedrag van enkele tientallen euro's.
De toegang tot de woning werd geforceerd.

W-3063-2003 VLISSINGER RIJDT DOOR NA AANRIJDING

Een 30-jarige Vlissinger is donderdag omstreeks 02.35 uur in zijn woning aangehouden nadat hij eerder die nacht rond 01.20 uur op de Nieuwendijk te Vlissingen een aanrijding had met een 26-jarige Middelburgse taxichauffeur.
De taxichauffeur was na de aanrijding uitgestapt en wilde richting de automobilist lopen, toen hij voor de auto stond reed de 30-jarige man door en raakte hierbij de taxichauffeur. Hij hield hier een pijnlijk scheenbeen en een wondje aan zijn hand aan over. Na een zoekslagje in de omgeving werd de auto aangetroffen. Toen de politie bij de woning aanbelde deed de man open. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier bleek dat hij ruim
2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.
Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt, zijn rijbewijs werd ingevorderd.