Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 8-05-2003 Dagelijks persbericht distritc Maasland

POLITIE OSS ZOEKT GETUIGEN

De politie district Maasland doet onderzoek naar de beroving in een horecagelegenheid aan Terwaenen gepleegd op zondagavond 27 april. Tussen 23.00u en 24.00u kwamen twee gemaskerde mannen de zaak binnen. Een medewerker van de horecagelegenheid raakte gewond bij de beroving. Politie heeft de zaak in onderzoek en is hierbij op zoek naar getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien rond dit tijdstip in genoemde omgeving. Politie Maasland verzoekt contact met haar op te nemen via het (gratis) telefoonnummer 0900-8844.

RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Singel 1940-1945 een 34-jarige Ossenaar aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van twee uur en een boete van 190 euro.

INBRAAK WONING, Oss

Donderdagochtend is ingebroken in een woning aan de De Ruijterstraat in Oss. Een voorbijganger zag twee mannen met tassen met dvd`s de woning verlaten. De mannen vluchtten toen ze de voorbijganger zagen. De man wist echter één van de verdachten vast te grijpen. Uiteindelijk wisten beide mannen te ontkomen.