Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 8-05-2003 Dagelijks persbericht district Aa & Dommel

HUISELIJK GEWELD, Boxtel

In Boxtel is woensdagavond een 29-jarige man aangehouden die een gezinslid had bedreigd en geslagen. De inmiddels gewaarschuwde en gearriveerde politie kon de man op heterdaad aanhouden. De verdachte wist tijdens zijn aanhouding nog een fiets tegen de politieauto te gooien.

AANRIJDING MET LETSEL, Sint-Michielsgestel

Op de Ericastraat in Sint-Michielsgestel is woensdag een bromfietster frontaal op een auto gebotst. De bormfietster (verdere gegevens niet bekend) heeft waarschijnlijk door de laag staande zon de personenauto niet zien aankomen toen ze linksaf wilde slaan. De bromfietster is naar het ziekenhuis in `s-Hertogenbosch gebracht.

AANRIJDING MET LETSEL, Vught

Op de kruising Molenstraat en MaartenTrompstraat in Vught heeft woensdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een fiets en een auto. De personenauto, bestuurd door een 79-jarige vrouw uit Vught, kwam uit de richting van het Moleneindplein en sloeg linksaf de Maarten Trompstraat in. Hierbij verleende de auto geen voorrang aan de 19-jarige fietser uit Vught, die uit tegenovergestelde richting kwam. De fietser werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

GORDELCONTROLE, Haaren

Op de Heusdensebaan in Haaren is woensdag een controle gehouden waarbij acht verbalen uit zijn geschreven wegens het niet dragen van de autogordel.