Ingezonden persbericht


IIYAMA introduceert VIER ZWARTE CRT MODELLEN

Amsterdam, 8 mei 2003 - Beeldschermenproducent iiyama, geroemd vanwege haar kwalitatief hoogwaardige producten, brengt vier zwarte CRT modellen op de markt.

iiyama is met het aanbieden van zwarte CRT monitoren een pionier op de Nederlandse markt. Het gaat om twee 17 inch modellen: LS704UT en HM703UTA, en twee 19 inch uitvoeringen: LS902UT en MM904UT. Alle modellen zijn vanaf heden verkrijgbaar. Bij de LS704UT en LS902UT gaat het om een entry level model, wat zich uit in een zeer aantrekkelijk prijskaartje: respectievelijk EUR179 en EUR249. De andere twee modellen behoren tot de categorie high end; zo beschikken beide monitoren over een Diamondtron M² beeldbuis, sRGB en High Brightness. De HM703UTA heeft een hoge helderheid van 420 cd/m² en twee D-sub signaalingangen. Adviesverkoopprijzen: EUR299 voor de HM703UTA en EUR379 voor de 19 inch MM904UT.

"Ondanks het feit dat LCD beeldschermen steeds meer in populariteit stijgen, staat iiyama ook met beeldbuismonitoren nog steeds sterk in de markt. Er is steeds meer vraag naar zwarte LCD monitoren en daarom vinden wij het een logische stap om ook ons CRT assortiment met deze kleur uit te breiden", aldus Jeffry Pettinga, sales & marketing manager bij iiyama Benelux.

Over iiyama
iiyama is producent van een uitgebreid assortiment CRT en LCD monitoren en bedient daarbij zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het hoofdkantoor van iiyama, van origine een Japans bedrijf, is gevestigd in Nagano City. Opgericht als familiebedrijf in 1973, heeft iiyama zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale onderneming met kantoren over de hele wereld. Het kantoor van iiyama Benelux is gevestigd in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de distributie en marketing in de Benelux, Scandinavië, het Midden Oosten en Zuid Afrika. iiyama verkoopt haar producten via een netwerk van ervaren distributeurs en retailers.

> >

Voor meer informatie, testproducten en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Karin Schop
Tel: 020 530 4347
E-mail: karins@text100.nl
Of u kunt een bezoek brengen aan de website van iiyama: www.iiyama.nl/pers