Ingezonden persbericht



FileMaker ontvangt onderscheiding voor beste databasesoftware

Utrecht, 8 mei 2003 -- De Software & Information Industry Association (SIIA) heeft FileMaker Pro 6 Unlimited onderscheiden met de felbegeerde Codie-prijs in de categorie 'beste databasesoftware'.

FileMaker Pro 6 Unlimited is verkozen boven vier andere genomineerde, waaronder IBM DB2 Universal Database v8.1. Dit is de tweede keer in drie jaar dat FileMaker een Codie-prijs heeft ontvangen. Tevens werd FileMaker Pro 6 - het basis FileMaker-product - genomineerd door SIIA in de categorie 'beste productiviteitsbevordende product of dienst'.

De SIIA Codie-prijzen gaan naar de beste producten en diensten uit de software- en informatietechnologie-branche. Meer informatie over de SIIA en de Codie-prijzen zijn te vinden op http://www.siia.net/codies2003/.

FileMaker Pro 6 Unlimited
FileMaker Pro 6 Unlimited is software voor publicatie van FileMaker-databases met een ongelimiteerd aantal internetgebruikers op het internet of op het bedrijfsintranet. Dankzij de toegankelijkheid van databronnen via XML-import, digitaal beeldbeheer en de verwerking van grote hoeveelheden tekst, beelden en filmbestanden, kunnen FileMaker Pro 6 Unlimited-gebruikers gemakkelijk en snel gegevens uit meer bronnen op het web publiceren. De adviesprijs is ¤ 1229,00 en voor de opwaardering ¤ 599,00.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen, waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl Klantverhalen zijn te vinden op www.filemaker.nl/customers.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
t: (020) 421 05 65