Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 8-05-2003 2e persbericht van donderdag 8 mei 2003 Berichten uit de regio

Someren: Inbraak in een woning
In een woning aan de Kerkendijk is tussen donderdagmorgen 01.00 uur en 07.00 uur ingebroken. Men kwam de woning binnen door verbreking van het slot van de achterdeur. Uit de woning zijn een GSM een fototas en een fotocamera weggenomen.

Valkenswaard: Inbraak in een woning
Tussen woensdag 23.45 uur en donderdag 07.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Sportparkdreef. Men kwam binnen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning werd een videocamera weggenomen.

Geldrop: Inbraak in een woning
In een woning aan het Toernooiveld is vanmorgen omstreeks 07.45 uur ingebroken. Een getuige zag een auto staan met daarin twee mannen. Een andere man kwam juist uit de woning en stapte in de auto die daarop snel wegreed. Bij onderzoek aan de woning bleek dat men een raam aan de achterzijde had geforceerd. De bewoners waren niet thuis, dus op dit moment is er nog niet bekend wat er weggenomen is.

Helmond: Inbraak in een bedrijf
Uit een bedrijf aan de Vossenbeemd zijn tussen woensdagmiddag 16.40 uur en donderdagmorgen 07.25 uur 19 kinderveiligheids-zitjes weggenomen. De daders kwamen binnen door vernieling van een ruit aan de achterzijde van het bedrijf.

Budel: Gewonde bij eenzijdig ongeval
Een 28-jarige motorrijder is vanmiddag omstreeks 12.50 uur, bij een eenzijdig ongeval op de Grootschoterweg gewond geraakt. De motorrijder reed komende uit de richt van het centrum over de Grootschoterweg. Toen hij over een aldaar gelegen verkeersdrempel reed kwam hij ten val. Het slachtoffer liep hierbij flinke schaafwonden en een hersenschudding op. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De motor was niet verzekerd.