NEW ERA PUBLICATIONS INT.

Dianetics nu in multi media vorm

Ter gelegenheid van de 53ste verjaardag van het boek Dianetics, de leidraad voor het menselijk verstand, door L. Ron Hubbard, komt de uitgever New Era Publications met een gloednieuw concept voor dit onderwerp.

Morgen is het precies 53 jaar geleden dat het boek verscheen en al direct een ware stormloop veroorzaakte. Onlangs is het in een Nederlands dagblad nog genoemd als een van de hoogtepunten uit de Amerikaanse geschiedenis van 1950. Dat het boek vandaag de dag nog steeds populair is blijkt uit het feit dat het elke 84 seconden ergens op de wereld wordt gekocht.

De ruim 20 miljoen gekochte exemplaren hebben gezorgd voor een brede erkenning, vanwege het doe-het-zelf karakter van het boek en het nut ervan voor de gebruiker. Zo heeft het bewezen succesvol te zijn bij het bestrijden van dingen zoals stress, piekeren, niet jezelf kunnen zijn, etc.

De uitgever verwacht met deze multi media vorm, die bestaat uit een DVD, CD en on-line thuisstudie, de gebruiker op een eenvoudige manier inzicht te geven in de werking van het verstand en de negatieve invloed die het
onderbewustzijn heeft op het dagelijks leven.


08 mei 03 18:43