Gemeente Smallingerland

Toneelvoorstelling in Raadzaal 'Ik zeg wat ik denk' 24 april 2003

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei a.s. speelt het Noord Nederlands Toneel (NNT) de voorstelling Ik zeg wat ik denk in de raadzaal van ons gemeentehuis. De voorstelling onder regie van Jan van den Berg en Rien Stegman gaat over het lange jaar 2002. Het jaar waarin het politieke theatraal en het theatrale politiek werd: Bijlholt, Bomhoff en Bentley. LPF, JSF en kogelbrief. Zwevende kiezers, kut-Marokkanen en vol-is-vol. Demoniseren, normen en waarden en oh ja, ook nog een heuse politieke moord. Als daar geen theater van te maken is! In Ik zeg wat ik denk nemen acht corrupte acteurs u mee naar het hart van de provinciale democratie voor een politiek incorrecte slapstick; over machinaties, misverstanden, rituelen en retoriek.

Deze voorstelling wordt ook gespeeld in het provinciehuis van Groningen en Drenthe.

De voorstelling begint om 20.30 uur en is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden binnen en buiten het gemeentehuis.

Belangstellenden van buiten de gemeente kunnen reserveren via het NNT, telefoonnummer 050 - 311 33 88 of info@nnt.nl

Medewerkers van de gemeente kunnen kaarten afhalen op de kamer van Communicatie (1.44). Let op de berichtgeving op Inside voor start van de uitgifte en nadere informatie.

n.b:. Reserveer tijdig! Beperkt aantal kaarten beschikbaar! Op = op! Acteurs NNT en burgemeester van der Zaag