T MOBILE

Uitnodiging persbijeenkomst T Mobile en Microsoft


T-Mobile annonceert samenwerkingsovereenkomst met Microsoft en introduceert nieuwe mobiele diensten voor de zakelijke markt

T-Mobile Netherlands heeft onlangs een strategische overeenkomst gesloten met Microsoft Nederland voor het aanbieden van nieuwe mobiele data diensten voor mobiele apparaten op basis van Microsoft-technologie. Deze nieuwe mobiele diensten zijn specifiek gericht op organisaties die hun medewerkers op ieder gewenst moment en vanaf iedere willekeurige locatie toegang willen verschaffen tot bedrijfsinformatie en daarmee een aanzienlijke verbetering van de flexibiliteit, de efficiency en de productiviteit willen bewerkstelligen.

Tijdens een persbijeenkomst op 9 mei aanstaande zal T-Mobile Nederland de samenwerking met Microsoft toelichten en de nieuwe mobiele data diensten aan u presenteren. Sven Fries, Director Strategy en Business Development van T-Mobile Nederland, zal u informeren over de samenwerking tussen T-Mobile en Microsoft. Michel van der Bel, General Manager van Microsoft Nederland, zal Microsofts visie uiteenzetten op de trends en ontwikkelingen rondom het mobiele kantoor. Hendrik Kasteel, Director Business Marketing gaat in op ontwikkelingen op de markt, de T-Mobile oplossingen alsmede samenwerking tussen T-Mobile en haar partners.
T-Mobile-partner Pink Roccade en The Vision Web zullen vervolgens hun ervaringen met en resultaten met betrekking tot de nieuwe mobiele data diensten van T-Mobile presenteren. Aansluitend verzorgen T-Mobile en Microsoft gezamenlijk een demonstratie.De bijeenkomst wordt afgesloten met een vragensessie, waarna wij u uitnodigen voor een informele lunch.

De persbijeenkomst vindt plaats in Restaurant Mercurius aan de Prins Hendrikkade te Amsterdam. Aanvang is om 11.00 uur. U bent vanaf 10.30 uur welkom. Naar verwachting zal de bijeenkomst rond 13.30 uur eindigen.
Wij nodigen u bij deze van harte uit om de persbriefing rond deze lancering bij te wonen. Wij horen graag van u of u op onze uitnodiging wilt ingaan.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar pers@t-mobile.nl of of te bellen met Liselore Stuut van T-Mobile tel. 06-24095384

Met vriendelijk groet,
T-Mobile Netherlands

Henny van der Heiden
Directeur Corporate Communicatie


05 mei 03 17:36