Gemeente Bodegraven

Ontwerpstructuurvisie Vitaliteit op een Knooppunt ter inzage

Burgemeester en wethouders van Bodegraven maken bekend dat het ontwerp van de gemeentelijke structuurvisie Vitaliteit op een Knooppunt met ingang van 9 mei 2003 tot en met 19 juni voor ter inzage ligt in het gemeentehuis van Bodegraven. De structuurvisie is ook in te zien op het internet: www.bodegraven.nl.

In de structuurvisie Vitaliteit op een knooppunt wordt de hele gemeente tegen het licht gehouden en de toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen worden erin aangegeven. In de structuurvisie staan de ambities en beleidsuitgangspunten van de gemeente tot 2015.

Overeenkomstig het bepaalde in de inspraakverordening wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om tijdens de bovengenoemde termijn het ontwerp in te zien en daarop te reageren.

De schriftelijke reacties kunnen worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Bodegraven, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven.

Op 27 mei om 20.00 uur zal in t Anker, Pastorieplein 4, een algemene informatieavond worden gehouden. Op deze avond zal een toelichting op de structuurvisie worden gegeven en wordt de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. Het adviesbureau RBOI, mede opsteller van het ontwerp van de structuurvisie Vitaliteit op een knooppunt, zal ook aanwezig zijn op deze avond.

U bent van harte uitgenodigd voor deze avond.