Ingezonden persbericht

Persbericht

9 mei 2003

P.P. Kohnstamm benoemd tot commissaris bij Eurindustrial N.V.

Prof. drs. P.P. Kohnstamm, voormalig hoogleraar vastgoedkunde, is met ingang van 8 mei 2003 benoemd tot commissaris van Eurindustrial N.V., een vastgoedbeleggingsmaatschappij die uitsluitend belegt in logistiek vastgoed.

De heer Kohnstamm is een vooraanstaand deskundige op het gebied van commercieel vastgoed in Nederland. Hij vervulde leidinggevende functies bij onder andere FGH Bank N.V. en Wilma Vastgoed B.V. Van 1989 tot 1995 was hij directeur van de Stichting voor Beleggings- en Vastgoedkunde (SBV). Van 1989 tot 2002 was de heer Kohnstamm als bijzonder hoogleraar vastgoedkunde verbonden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Econometrie van de Universiteit van Amsterdam.
Momenteel is de heer Kohnstamm voorzitter van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), bestuurslid van de Stichting ROZ/IPD Vastgoedindex en bekleedt hij tal van bestuursfuncties en commissariaten in de bouw- en vastgoedwereld.

De heer Kohnstamm werd tot commissaris benoemd tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Eurindustrial N.V. op 8 mei 2003. Naast P.P. Kohnstamm bestaat de Raad van Commissarissen uit J.B.W.M. van der Groen (voorzitter) en C.A. Bol.

Eurindustrial N.V., gevestigd te Zevenaar, is een onafhankelijke vastgoedbeleggingsmaat- schappij, die zich heeft gespecialiseerd in beleggingen in bedrijfsgebouwen voor logistiek en distributie. In het aandelenkapitaal participeren vijftien institutionele beleggers. Het belegde vermogen van Eurindustrial N.V. bedroeg ultimo boekjaar 2002 62 miljoen Euro. De vastgoedportefeuille bevat negen objecten die bij elkaar bestaan uit 114.011 m² op- en overslagruimte, 8.976 m² kantoren en 197.846 m² eigen grond. In 2002 werd een direct beleggingsresultaat van 2.483.000 Euro gerealiseerd.

Dit persbericht is ook te vinden op internet: www.eurindustrial.nl

Voor nadere inlichtingen over Eurindustrial N.V. kunt u contact opnemen met de directie van
De VastgoedKompagnie b.v., J. Pons, telefoon: 0316-343794 of per e-mail: j.pons@eurindustrial.nl
Content-Type: application/octet-stream; file=Foto pe 8-12-2000.jpg Content-Disposition: attachment; filename=Foto pe 8-12-2000.jpg