Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 9-05-2003 Persberichten district Binnensticht, 10.40 uur

Aanrijding tussen auto en fietser

ZEIST- Donderdag vond op de kruising Woudenbergseweg- Kralingweg een aanrijding plaats. Omstreeks 17.30 uur reed een 11-jarige fietser Zeist over het fietspad van de Kralingweg, komende uit de richting Oude Woudenbergse Zandweg.

Op de kruising met de Woudenbersgeweg verleende de jongen geen voorrang aan een van rechts komende auto. Het gevolg was een botsing met de fietser en de 52-jarige automobilist uit Leusden. De jongen hield aan het ongeval een dikke knie over.

Verkeerscontrole

DE BILT- Op de Groenekanseweg en de Biltse Rading werd donderdag een verkeerscontrole gehouden. Tussen 11.00 en 12.15 uur werd hier gecontroleerd. Er werden bekeuringen uitgeschreven voor het niet dragen van een gordel (3), te snel rijden (2), geen kentekenplaat (2) en losliggende lading op een aanhangwagen (1).

Verzettende schoenendief

ZEIST- Donderdag werd een vrouw aangehouden nadat zij een paar schoenen wilde meenemen zonder te betalen. In een winkel aan de Slotlaan wilde een 41-jarige vrouw uit IJsselstein een paar schoenen meenemen.

Winkelpersoneel zag dit en wilde haar staande houden. Ze pleegde veel verzet, waarbij een medewerkster van de winkel licht letsel opliep. De politie heeft haar ingesloten voor verhoor. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.