AutoRai

9-5-2003

Hyundai Santa Fe voor golfpro

Hyundai-importeur Greenib Car ondersteunt golf professional John Woof. De van origine Britse golfer werd vorig jaar derde in het open Nederlandse kampioenschap voor professionals. John Woof rijdt in een zwarte Santa Fe 2.4i Country die door Greenib Car ter beschikking is gesteld.

De 46-jarige John Woof is Head-professional bij de Koninklijke Haagsche Golf en Country Club. Hij vertelt: Ik speel toernooien, voornamelijk binnen Nederland, ik geef les aan competitiespelers en ik doe aan coaching. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de driving range van de golfclub en ik heb een winkel met golfmaterialen bij deze club. De golfcarriere van Woof beslaat inmiddels bijna dertig jaar. Ik ben actief geweest op alle onderdelen van de golfsport, ook wat betreft advisering, public relations, organisatie en dergelijke. Sinds 1980 is hij in Nederland.

Santa Fe
De Santa Fe biedt alles wat Woof voor zijn golfsport nodig heeft: Ten eerste rijdt de Santa Fe perfect en comfortabel. Dat is wel zo prettig als je naar een wedstrijd gaat. En ten tweede is hij enorm ruim. Voor mijn winkel bij de golfclub in Den Haag doe ik de inkoop en dan is een grote laadruimte wel nodig. Ik ben absoluut dik tevreden over de auto.