Politie Zeeland


Z-3091-2003 OPROEP GETUIGEN OVERVAL HULST

Op maandag 5 mei 2003 omstreeks 20.00 uur vond een gewapende overval plaats op de Albert Heijn supermarkt aan de Overdamstraat in Hulst.
Vlak voor sluitingstijd liep een man met een fles drank naar de infobalie van de supermarkt. Deze man dwong de medewerkster de kassa te openen waaruit geld werd weggenomen. Vervolgens liep de overvaller de supermarkt uit via de uitgang aan het parkeerterrein
's-Gravenhofplein.

De politie zoekt getuigen van deze overval.
Tijdens de overval bevonden zich verschillende mensen in de supermarkt met name bij de kassa. Een aantal van deze klanten is al door de politie gehoord, maar enkelen nog niet.
De politie wil graag in contact komen met mensen die maandagavond 5 mei rond 20.00 uur in Albert Heijn aanwezig waren.

Uit onderzoek is gebleken, dat rond het tijdstip van de overval, een auto geparkeerd stond op het parkeerterrein aan het 's-Gravenhofplein. Dat betrof een kleine lichtkleurige auto. Deze auto stond daar met de verlichting aan. De politie wil graag in contact komen met de inzittenden van deze auto danwel mensen die deze auto daar hebben gezien.

Signalement van de dader:
blanke man;
leeftijd ongeveer 40 jaar;
lengte ongeveer 1.80 meter;
stevig/breed postuur;
rond of bol gezicht;
geen bril, baard of snor;
kort haar;
droeg een groen petje of hoedje;
droeg vermoedelijk een grijs/groene of ecrukleurige jas met groen.

Indien u aan de hand van het hierboven genoemde signalement iemand meent te herkennen, of anderszins informatie heeft over de overval, wordt u verzocht contact op te nemen met politie Zeeland, telefoon 0900-8844.