Microsoft en BAS Computers sluiten distributieovereenkomst

Groei voor Microsoft hardwareproducten in het retailkanaal

Schiphol-Rijk, 9 mei 2003 - BAS Computers en Microsoft hebben een overeenkomst getekend voor de distributie van hardwareproducten in Nederland. De overeenkomst betreft alle hardwareproducten van Microsoft, waaronder keyboards, muizen en game-accessoires. Bas Computers levert vrijwel uitsluitend aan retailpartners.

"Deze overeenkomst stelt ons in staat om de groei van de hardware-productgroep in het retailkanaal verder te stimuleren. Bas Computers heeft een focus op hardwareproducten en is daarom een zeer geschikte partner," aldus Arjan Vreeburg, Account Manager Hardware van Microsoft.

Meer informatie over de hardwareproducten van Microsoft is te vinden op: www.microsoft.nl/hardware. Meer informatie over BAS Computers is te vinden op: www.bascomputers.nl

Over BAS Computers:
BAS Computers is als distributeur van computers en hardware-componenten een gevestigde naam in de computerbranche. In de afgelopen zeven jaar is BAS Computers uitgegroeid tot een professionele organisatie met meer dan 80 medewerkers, waar de klant altijd centraal staat. Naast de 'one-stop-shopping' filosofie en het uitgebreide assortiment van hedendaagse topmerken, biedt BAS haar resellers meer dan een standaardpakket. Behalve voorraad, logistiek, kredietfaciliteiten, snelle rma afhandeling, product- en marktinformatie, biedt BAS ook persoonlijk contact. De ervaren Account Managers staan dag en nacht klaar om alle vragen te beantwoorden en mee te denken om kansen voor resellers optimaal te benutten en te verzilveren. In 2002 werd BAS Computers door het Nederlandse vakblad Digitailing uitgeroepen tot ICT distributeur van het jaar. Sinds 1 januari 2003 is BAS Computers tevens actief in België met BAS Computers België.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.



Ingezonden persbericht