Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

vrijdag 9 mei 2003
Harderwijk- diefstal auto
Een 22- jarige vrouw uit Harderwijk deed aangifte van diefstal van een auto, een grijze Fiat Uno, welke zij op 8 mei omstreeks 18.30 uur had geparkeerd op de Vitringasingel. Bij terugkomst omstreeks 22.50 uur bleek dat de auto ontvreemd was.

Nunspeet-diefstal uit auto
Een 44-jarige man uit Epe deed aangifte van diefstal van uit zijn auto, welke hij op 8 mei 's ochtends op de carpoolplaats langs de Eperweg had geparkeerd. Bij terugkomst bleek dat een ruit was ingeslagen. Vanuit de auto waren een accuboormachine en een radiofrontje weggenomen. Schadebedrag is niet bekend.

Ermelo- winkeldiefstal
Op 8 mei werd een 23 jarige vrouw uit Wroclaw (Polen) betrapt op winkeldiefstal in een winkel aan de Stationsstraat. Ze had 13 mascararollers meegenomen in een geprepareerde tas en deze niet afgerekend. Het winkelpersoneel zag dit en ging haar achterna en kon haar in een winkel iets verderop staande houden. De vrouw is overgedragen aan de politie en is voor nader onderzoek in Apeldoorn ingesloten.


Vaassen- Snelheidscontrole

Op donderdag 8 mei is er een snelheidscontrole gehouden aan de Apeldoornseweg in Vaassen. Er zijn in totaal 1340 metingen uitgevoerd. Er werd aan 124 automobilisten een proces verbaal uitgeschreven voor het overschrijden van de maximumsnelheid van 80 km. per uur. Hoogste overtreding: 88 km/uur.

Nunspeet- Diefstal op camping
Een 50- jarige vrouw uit Nunspeet deed aangifte van diefstal op een camping aan de Elspeterweg in Nunspeet. De diefstal is gepleegd in de nacht van 8 op 9 mei. De inbrekers zijn weten binnen te komen door een ruitje in te slaan die toegang verschaft tot de receptie. Daarna hebben zij diverse kastjes en laden achter de receptie doorzocht. De daders hebben enkele rolletjes met euromunten weten te ontvreemden.

Ermelo- Vernieling auto
Onbekenden vernielden een auto die geparkeerd stond aan de Palmbosweg in Ermelo. Dit feit gebeurde in de nacht van 8 op 9 mei. De eigenaar van deze auto is een 22- jarige vrouw uit Heerhugowaard. Alle ruiten van de Opel Vectra waren eruit geslagen en er zaten deuken in de gehele auto, ook is het dak een eind ingedrukt.




038-375 10 50 ---- --