Ingezonden persbericht


Magazine wordt meegesealed met tijdschrift van ID&T

Sensationele oplage voor Clubbin' Magazine

AMSTERDAM - Clubbin', het magazine voor clubbers, wordt in de zomermaanden massaal verspreid. De gebruikelijke oplage is verdubbeld naar 210.000 stuks, waarvan bijna 50.000 worden meegesealed met ID&T Magazine. Dit magazine wordt uitgereikt aan alle bezoekers van Sensation Black en Sensation White. Dit komt bovenop de bestaande landelijke distributie via discotheken. Het tijdschrift wordt bovendien ook meegesealed met BG Magazine.

Het magazine wordt in verschillende edities verspreid via discotheken in heel Nederland. Het wordt daar uitgedeeld bij de uitgang en opgestuurd naar leden. Grote clubs als de Power Zone in Amsterdam en de Time Out in Gemert doen mee. Normaal gesproken heeft het magazine een oplage van 130.000, maar met de extra distributie op Sensation bedraagt de totaaloplage 210.000 stuks. De Power Zone-editie van Clubbin' wordt meegesealed met ID&T Magazine, dat aan iedere bezoeker van het dancefeest in de Amsterdam Arena wordt meegegeven.

De bewuste editie van het Power Zone Magazine is een dubbeldik zomernummer, dat in de maanden juni tot en met augustus internationaal wordt verspreid. Het nummer staat vol met lifestyle-artikelen als 'Spot on Fasion' met veel aandacht voor mode, schoenen en restaurants in Amsterdam. Ook zomerse items als Nikki Beach ontbreken niet. Het magazine, dat de flyer van de Amsterdamse discotheek vervangt, dient als promotiemiddel en wordt speciaal voor de zomer ook internationaal verspreid naar dancebestemmingen.

Clubbin' wordt uitgegeven door de gelijknamige uitgeverij, gevestigd in Amsterdam. Het magazine vernieuwt op een unieke manier de communicatie van discotheken met hun publiek. De magazines vervangen de weinig doelmatige flyers en bieden bovendien ruimte voor veel meer. Rubrieken als interviews met bezoekers, partypictures, horoscopen en gossip zorgen voor een grotere binding met de gasten. Clubbin' BV geeft sinds november 2000 magazines uit voor en over dance in Nederland en België.

Meer informatie bij de uitgever, Maarten Pop

Clubbin' BV
Prinsengracht 486-498 sous, 1017 KH Amsterdam
Postbus 51059, 1007 EB Amsterdam

T+31 (0)20 3200690 F+31 (0)20 3200692 maarten@clubbin.nl www.clubbin.nl


---- --