Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 9 mei 2003

Samenwerking biedt totaalconcept implementatie e-Synergy-toepassingen Exact

Nieuwe alliantie SynergyPartners gelanceerd

AMSTERDAM SynergyPartners is de naam van een nieuwe alliantie, die e-Synergy-toepassingen van Exact optimaal kan implementeren in organisaties.

Voor veel bedrijven is een betere beheersing van kosten, kwaliteitsverhoging van producten en diensten, en het effectiever ontsluiten van kennis in deze tijd essentieel. Dat bereik je door enerzijds verbeteringen aan te brengen in de organisatie-inrichting en -processen en anderzijds door alle medewerkers in de organisatie te voorzien van de juiste (IT-) middelen om optimaal kennis te delen. Het unieke van het concept dat SynergyPartners aanbiedt, is dat de klant voor alle aspecten die met een complex implementatieproces te maken hebben, één aanspreekpunt heeft en per maand een maandelijkse vaste service fee betaalt , aldus woordvoerder Marcel Ravenshorst.

Volgens recente onderzoeken van IDC en Elsevier rond CRM-toepassingen is het bedrijfsleven voorzichtiger geworden met het aangaan van implementatietrajecten. Eindgebruikers kijken heel kritisch of de software de bedrijfsproblemen écht oplost. De Return on Investement is dus heel belangrijk. Dat bereik je niet zonder goede samenwerking tussen software en servicepartijen. Daarom zijn we deze samenwerking aangegaan , aldus Ravenshorst.

Het totaal-serviceconcept van SynergyPartners omvat hardware, software, consultancy (van verandermanagement tot projectleiding), functionele inrichting, onderhoud en beheer. De klant heeft één aanspreekpunt en deze regelt in overleg met de klant alle benodigde aspecten van de implementatie en het beheer. SynergyPartners is resultaatverantwoordelijk en garandeert een werkende oplossing. De maandelijkse service fee zorgt voor een laagdrempelige instap en maakt hoge investeringen in hardware en software onnodig.

e-Synergy is een compleet nieuwe oplossing van Exact Software, gebaseerd op webtechnologie die organisaties in staat stelt hun efficiëntie te verbeteren. e-Synergy sluit goed aan bij de wensen van de klant om kennis, klanten en klantcontacten beter te registreren en te beheren. Tevens beschikt de software over HRM- en Project Management-functionaliteit. Het succes zit in het feit dat veel meer informatie onder handbereik van veel meer mensen gebracht wordt dan ooit tevoren. Zowel binnen als buiten de organisatie.

Noot voor de redactie (