Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 9-05-2003 Persberichten district AA & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE, HAAREN

Tijdens een snelheidscontrole in Haaren zijn gisteren 17 bestuurders bekeurd. Op de Oister-wijksedreef waar normaal 80 km/u gereden mag worden, was de hoogst gemeten snelheid 110km/u.

SNELHEIDSCONTROLE, Sint Michielsgestel

Tijdens een snelheidscontrole in Sint Michielsgestel zijn gisteren 60 bestuurders bekeurd. Op de Vughterweg waar normaal 80 km/u gereden mag worden, was de hoogst gemeten snel-heid 120 km/u.

RIJDEN ONDER INVLOED, VUGHT

Op 9 mei is een 39-jarige man uit Vught bekeurd voor het rijden onder invloed. Hij reed omstreeks 00.25 uur op de Haldersebaan in Vught. Hij kreeg een boete van 190. DOORRIJDEN NA AANRIJDING SINT MICHIELSGESTEL

Bij een aanrijding op het Maaskantje te Sint Michielsgestel op 9 mei 2003 omstreeks 11.55 uur is een vrouw na de aanrijding doorgereden. Een 51 jarige automobilist uit Berlicum kreeg geen voorrang van een nog onbekende automobiliste. Deze vrouw stapte na de aanrij-ding uit en bekeek de schade aan haar auto. Vervolgens is ze weer weggereden voor de man uit Berlicum gelegenheid kreeg gegevens uit te wisselen. De politie is op zoek naar deze vrouw en verzoekt getuigen contact met haar op te nemen.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN LIEMPDE

Een 24 jarige man uit Polen is op 9 mei 2003 aangehouden ivm diefstal van kleding uit een shop bij een tankstation aan de A2 te Liempde.