Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 9-05-2003 Persberichten district Den Bosch

AANHOUDING WINKELDIEVEN, Den Bosch

Op 8 mei zijn een 27-jarige en 35-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden in verband met het plegen van diverse winkeldiefstallen. De vrouwen zijn op heterdaad betrapt bij een be-drijf aan de Tinnegieterstraat te Den Bosch. Hier hadden zij voor 1000 aan goederen mee-genomen. In hun auto werden goederen van andere winkels aangetroffen. De vrouwen zijn in verzekering gesteld.

ONGEVAL LETSEL, Den Bosch

Op 8 mei omstreeks 15.30 uur is een 15-jarige man uit Den Bosch gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Vughterweg in Den Bosch. De man is met letsel opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch.

MISHANDELING, Den Bosch

Op 8 mei is een 49-jarige man uit Den Bosch aangehouden vanwege mishandeling van zijn 42-jarige vrouw. De man is in verzekering gesteld.

SNELHEIDSCONTROLE, Den Bosch

Op 8 mei zijn 13 automobilisten bekeurd op de Helftheuvelweg te Den Bosch vanwege te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 95 km/u terwijl 50 km/u de maximum toe-gestane snelheid is. Op de Bruistensingel te Den Bosch zijn 5 bestuurders bekeurd vanwege te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km/u terwijl 50 km/u de maximum toegestane snelheid is.

SNELHEIDSCONTROLE, Heusden

Op 8 mei zijn 5 automobilisten bekeurd op de Provinciale weg N267 te Heusden vanwege te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 129 km/u terwijl 80 km/u de maximum toegestane snelheid is.

ROOD LICHT-CONTROLE, Rosmalen

Op 8 mei zijn 7 automobilisten bekeurd vanwege het rijden door rood licht op de A50 ter hoogte van Maliskamp.

VERDACHTE AUTOINBRAAK AANGEHOUDEN, Den Bosch

Op 9 mei is een 48-jarige man uit Den Bosch op heterdaad aangehouden vanwege inbraak in een auto. De auto stond geparkeerd aan de Heerendonklaan te Den Bosch. De man is in ver-zekering gesteld.

AANHOUDING WINKELDIEF, Den Bosch

Op 9 mei is een 38-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden vanwege diefstal van kleding uit een winkel achter het Stadhuis te Den Bosch.