Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 9-05-2003 2e persbericht van vrijdag 9 mei 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Drie lichtgewonden bij kettingbotsing Bij een kettingbotsing op de snelweg A2 tussen de knooppunten De Hogt en Batadorp zijn vrijdagochtend drie lichtgewonden gevallen. De aanrijding ontstond rond 10.45 uur. Er waren zeven voertuigen bij betrokken. Een automobilist van 56 jaar uit Hekelingen, en een automobilist van 70 jaar uit Bunde en zijn 70-jarige echtgenote, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze mochten na behandeling weer naar huis.

Eindhoven: Auto weg
Vanaf de Heezerweg is in de nacht van donderdag op vrijdag een personenauto weggehaald. Het gaat om een grijze Volkswagen Golf (41-LH-FZ).

Helmond: Sigarettenautomaat weggehaald
Bij een inbraak in een horecazaak aan de Cederhoutstraat is een sigarettenautomaat, gevuld met sigaretten en geld, weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. De voordeur van de zaak is opengebroken.

Helmond: Man beroofd in park
Een man van 52 jaar uit Helmond is vrijdagochtend op de Parkweg beroofd. Rond 8.00 uur zat hij op een bank in het park en kreeg plotseling een klap op zijn hoofd. Toen hij even later bijkwam, ontdekte hij dat hij was bestolen van een geldbedrag van 50 euro en een bankpasje. Hij merkte toen ook dat hij verwondingen aan zijn gezicht had opgelopen. De man heeft niemand gezien.

Helmond: Inbraak in winkel
Bij een inbraak in een winkel aan de Brouwhorst is een onbekend aantal herensokken gestolen. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. De achterdeur van de zaak is opengebroken.

Helmond: Woninginbraak
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Baudevoort. Er werden onder meer twee mobiele telefoons, kadobonnen, een horloge en een zonnebril weggehaald. De klink van de voordeur is van buitenaf opengemaakt.

Waalre: Auto gestolen
Vanaf de Prins Mauritsweg is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto weggehaald. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf (02-DR-KT).