Numico NV

Persbericht

Wijzigingen in de samenstelling van de Raad van Commissarissen

Zoetermeer, 9 mei 2003
Koninklijke Numico N.V. maakt vandaag tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders bekend dat de heer W.E. Watts heeft besloten terug te treden als lid van de Raad van Commissarissen. De heer Watts heeft te kennen gegeven dat hij mogelijk geĂŻnteresseerd is in een overname van GNC Inc. (USA), samen met een Amerikaanse participatiemaatschappij. Numico benadrukt hierbij opnieuw dat er nog geen besluit is genomen over een eventuele verkoop van GNC.

De Raad van Commissarissen is voornemens de heer Ir. J.H.M. Lindenbergh (thans lid van de Raad van Bestuur van ING Groep N.V.) te benoemen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen. Zijn benoeming zal worden voorgesteld aan een buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die waarschijnlijk in september 2003 wordt gehouden.


---
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met: Kon. Numico N.V. Corporate Communications Elvira Luykx tel. +31 79 353 9765 Kon. Numico N.V. Investor Relations Jacqueline van der Klift tel. +31 79 353 9003




---- --