Politie Zeeland



W-3108-2003 VALSE OV-KAART

Vrijdag om 14.30 uur werd op het Betje Wolffplein in Vlissingen een 16-jarige inwoner uit de gemeente Sluis aangehouden.
Hij wilde met de bus mee met een valse, en op en andere nam staande, ov-jaarkaart. De man heeft afstand van de kaart gedaan.


W-3109-2003 DIEFSTAL IN SCHOOL

Uit een kantoor, behorend bij een school in Vlissingen werd vrijdag om ongeveer 13.15 uur een tas gestolen.
In de tas zaten persoonlijke papieren en sieraden met onbekende waarde.


O-3110-2003 BRAND

Vrijdag om 09.00 uur brak brand uit in een container met piepschuim en isolatiemateriaal in een loods aan de Rijksweg in Kapelle.
Door de brand in de container stond de loods vol met rook. De brand die ontstond door sloopwerkzaamheden, was snel onder controle.


O-3111-2003 BRAND

Vrijdag om 12.05 uur brak brand uit in en loods aan de Vrielingweg in Hoedekenskerke.
In de loods werden autowrakken gedemonteerd. De brand ontstond waarschijnlijk door een overspringende vonk tijdens slijpwerkzaamheden aan een auto die op de brug stond. Er werd nog gepoogd de brand te blussen met een brandblusser, maar de auto had reeds van binnen vlam gevat. Omdat de auto op de brug stond kamen de vlammen tegen het dak dat daarop ook vlam vatte. Een medewerker had rook binnen gekregen en zou zelf een arts inschakelen; een ander had zijn hand verbrand, de ernst van de verbranding is onbekend.


W-3112-2003 DOORRIJDER

Vrijdag tussen 14.15 en 15.15 uur is een onbekende automobilist op het Domburgs Schuitvlot in Middelburg tegen een bromfiets en een fiets gereden.
De bromfiets en de fiets stonden daar geparkeerd en liepen door de aanrijding schade op. De automobilist is na de aanrijding doorgereden. De eigenaars hebben aangifte gedaan.

O-3113-2003 RIJDEN ONDER INVLOED
In de Zusterstraat in Goes werd vrijdag om 16.30 uur een 20-jarige automobilist uit Arnemuiden aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man reed met hoge snelheid waardoor hij zijn voertuigniet onder controle had. Hierdoor week hij teveel uit naar rechts en reed enkele meters over de stoep. De man had meer dan
2 1/2x de toegestane hoeveelheid gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.


W-3114-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Op de Veerseweg in Middelburg vond vrijdag om 15.05 uur een aanrijding plaats.
Een 76-jarige Middelburgse automobilist wilde linksaf, de inrit van een supermarkt, inslaan. Hij week eerst iets uit naar rechts, gaf richting aan en ging gelijk linksaf. Een 26-jarige bestuurder uit de gemeente Veere reed achter hem en toen de Middelburger naar links draaide, passeerde hem de andere bestuurder. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.