Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 9-05-2003 3e persbericht van vrijdag 9 mei 2003

Eindhoven: Derde verdachte zware mishandeling aangehouden Vrijdagmiddag is op het politiebureau in Woensel Zuid een derde verdachte, een 18-jarige inwoner van Son, aangehouden. Uit verhoren over de mishandeling bleek dat de man als verdachte kon worden aangemerkt. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. De toestand van het 53-jarige slachtoffer is stabiel. De politie werkt nog met dertien politiemensen aan de zaak. (Zie ook persbericht nr. 1 van 7 mei en persbericht nr. 1 van 8 mei )

Eindhoven: Bromfietser gewond
Een 21-jarige bromfietser uit Eindhoven is vrijdagmiddag rond 16.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op het kruispunt Heezerweg en Akebiaweg. De bromfietser reed op de Akebiaweg. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een auto die van links kwam. De auto werd bestuurd door een 39-jarige Eindhovenaar. De bromfietser is met knieletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Nuenen: Verkeersongeval
Vrijdagmiddag rond 16.15 uur is op de kruising Moorvensedijk, de Heuvel en de Ruiterweg een 19-jarige bromfietser uit Aarle Rixtel gewond geraakt. Een 22-jarige automobilist uit Helmond, die op de Heuvel reed, verleende de bromfietser geen voorrang. De bromfietser is met schouderletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Someren: Snelheidscontrole
Vrijdag tussen 14.20 en 16.00 uur is op de Kerkstraat in Someren een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 21 automobilisten bekeurd. De snelste reed 69 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Veldhoven: Man en hond gewond na verkeersongeval Een 71-jarige fietser uit Veldhoven en zijn hond zijn vrijdag om 17.15 uur beiden gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Onze Lieve Vrouwedijk. De man reed op het fietspad en wilde linksaf de Onze Lieve Vrouwedijk oversteken. Hij liet een auto, bestuurd door een 20-jarige Veldhovenaar niet voorgaan. De man liep kneuzingen op en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De hond, die de man bij zich had, raakte flink gewond aan zijn poot. De hond is met een dierenambulance naar een dierenarts gebracht.