Politie Zeeland


O-3124-2003 BLIKSCHADE

Op de kruising N59 / Oud Heiligeweg te Oosterland vond vrijdag rond 21.05 uur een aanrijding tussen twee personenauto's plaats.
Een 32-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Oud Heiligeweg, komende uit de richting Oosterland. Zij verleende op vermeld kruispunt geen voorrang aan een 19-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland.
Beide voertuigen raakte aan de voorzijde flink beschadigd en moeten worden weggesleept.
Er raakte niemand gewond.

W-3125-2003 INBESLAGNAME GELUIDSAPPARATUUR

Vrijdag omstreeks 22.45 uur is een Middelburger in zijn woning aan de Driewegenhof wegens het veroorzaken van geluidsoverlast aangehouden.
Toen de politie die avond voor de 1e maal kwam kreeg de man een boete, echter toen ze nog niet terug op het bureau waren kwam er weer een melding van geluidsoverlast binnen.
Na verhoor en met een proces-verbaal op zak kon de Middelburger het bureau verlaten.
De geluidsapparatuur werd inbeslag genomen.

Z-3126-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Een 38-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen is vrijdag omstreeks 22.05 uur op de Tivoliweg te Hulst aangehouden wegens rijden onder invloed.
De automobiliste had 1,8 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Ze kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uren.

O-3127-2003 ROOKBOM

Vrijdagavond omstreeks 22.35 uur heeft een rookbom in de sporthal aan de Vroonlandseweg te Kapelle voor veel rook gezorgd.
De brandweer van Kapelle blies met behulp van een ventilator het gebouw schoon.
De dader(s) is/zijn onbekend.

Z-3128-2003 ONDER INVLOED

Op de Stationsweg te Terneuzen is vrijdag rond 22.55 uur een 31-jarige automobilist uit Hulst aangehouden wegens rijden onder invloed.
De auto van de man moest worden verzet dit omdat deze verkeersgevaarlijk stond. Een in de auto achtergebleven 21-jarige vrouw uit Wanze (B) weigerde de portieren te openen.
Er werd haar vijf maal gevorderd de portieren te openen, toen zij bleef weigeren het portier te openen werd deze ingetikt. Vervolgens werd ze aangehouden.
De man bleek 1oe maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Hij kreeg een boete en een rijverbod van 2 uur.