Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-05-2003 Persberichten district Binnensticht, 11.45 uur

Winkeldieven aangehouden

ZEIST De politie heeft vrijdagmiddag rond 17.00 uur drie vrouwen (21 en18 uit Zeist en 17 uit Huis ter Heide) en een 8-jarig meisje uit Zeist aangehouden die even daarvoor uit verschillende winkels aan de Voorheuvel goederen hadden gestolen. Zij zijn ingesloten op het politiebureau.

Vrijdagavond omstreeks 20.00 uur heeft de politie een 31-jarige vrouw uit Soesterberg aangehouden die zojuist twee winkels aan de 2e Hogeweg had verlaten zonder te betalen. Zij bleek bij haar aanhouding in het bezit van goederen ter waarde van enkele honderden euros. Zij is overgebracht naar het politiebureau waar bleek dat zij al meerdere keren was aangehouden voor winkeldiefstal.

Dodelijk verkeersongeval

BUNNIK Een 19-jarige man (medewerker van een bedrijf uit Geldermalsen) is vrijdagmiddag omstreeks 14.43 uur om het leven gekomen op rijksweg A12 (noordbaan) ter hoogte van Bunnik net voor het knooppunt Lunetten (verbindingsweg naar de A27). De man verrichtte met collegas onderhoudswerkzaamheden en bestuurde een onderhoudsauto op de vluchtstrook. Een 35-jarige vrouw uit Vianen botste door nog onbekende oorzaak van achteren tegen de onderhoudsauto waarbij deze over de kop sloeg. Het slachtoffer werd daarbij uit de auto geslingerd. De vrouw raakte niet gewond. De regionale verkeersdienst van de Politie Regio Utrecht doet onderzoek naar de toedracht.