Gemeente Westerveld

29-4-2003
Open dag Steunpunt Dieverbrug

Op zaterdag 10 mei houdt het Steunpunt Dieverbrug een Open Dag met als thema ?milieu?. Op deze dag willen we u graag nader kennis laten maken met de medewerkers en werkzaamheden van de ?buitendienst?. Daarnaast willen wij de mogelijkheden laten zien die het steunpunt heeft op het gebied van milieu.

VCA certificaat
De medewerkers van de steunpunten Dieverbrug en Havelte zijn er trots op dat zij VCA gecertificeerd zijn. Het betekent dat zij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de veiligheid en gezondheid op het werk en op milieugebied in orde is. De Open Dag is een mooie gelegenheid om dit aan u te laten zien.

Programma
De Open Dag begint om 10.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen. Tijdens de opening overhandigt Ynze Kluwer (hoofd van de afdeling) het VCA certificaat aan wethouder Roelof Martens.

Na de opening laten de medewerkers van beide steunpunten hun hoofdactiviteiten zien door middel van demonstraties. Zo krijgt u uitleg over rioolbeheer, muizen- en rattenbestrijding en laten zij zien hoe de versnipperaar, de strooiwagen en andere machines werken.

Aan de kinderen is ook gedacht: Voor hen zijn er allerlei activiteiten zoals een kleurwedstrijd en een springkussen. Ook kunnen kinderen laten horen wie het meeste lawaai kan maken, dit wordt dan gemeten met een geluidsmeter.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op de Open Dag! U bent van harte welkom op zaterdag 10 mei aan de Rijksweg 36A in Dieverbrug.