Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 06-05-03

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 10 mei
Radio 2 ­ 16.00 uur

Uiteenlopende muzikale gasten in tros muziekcafÉ

Zaterdagmiddag 10 mei presenteert Hadassah de Boer een nieuwe aflevering van TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2 met uiteenlopende muzikale gasten.

Josee Koning brengt Braziliaanse klanken naar TROS MUZIEKCAFÉ. Haar album 'Recorded in Rio' nam ze op in Rio de Janeiro en staat vol Braziliaanse muziek. Tevens staat op dit album diverse stukken van Nederlandse tekstschrijvers, waaronder Henny Vrienten, Lennart Nijgh en Ramses Shaffy, die in het Portugees zijn vertaald.

De band Het Kaf, afkomstig uit Nijmegen, bracht onlangs hun cd 'Geweldig' uit. Deze cd staat vol melodieuze Nederpop. Het Kaf zal zaterdag een aantal nummers van deze cd zingen in TROS MUZIEKCAFÉ.

De Amerikaanse zangeres Dana Glover toert momenteel door Europa met Simply Red. Tevens wil ze Europa kennis laten maken met haar soulalbum 'Testimony' en daarom is ze zaterdag te gast bij Hadassah.

Alex Roeka staat in de theaters met zijn voorstelling 'Wolfshonger'. Op de gelijknamige cd staan prachtige autobiografische liedjes. Een aantal liedjes komt Alex zaterdag vertolken in TROS MUZIEKCAFÉ.

Ook deze week ontvangt Hadassah een sportgast. Tevens voert ze een gesprek met Maurijn Odé over het Hiswa/Watersport Doe-weekend in Lelystad.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.trosradio2.nl.



Ingezonden persbericht