Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Nierstichting Simultaan Schaaktoernooi, zaterdag 10 mei 2003

Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Nierstichting organiseert de Vereniging Vrienden van de Nierstichting - met ondersteuning van de KNSB - een simultaan schaaktoernooi onder leiding van Hans Böhm en twee andere grootmeesters. De simultaan, waaraan 75 schakers kunnen deelnemen, vindt plaats op zaterdagmiddag 10 mei. Gespeeld wordt in de Keizerzaal van het Hotel Huis ter Duin te Noordwijk.

Door de financiële steun van Hoofdsponsor Price Waterhouse Coopers en de medewerking van Hotel Huis ter Duin zijn alle aan dit evenement verbonden kosten gesponsord, waardoor de bijdragen voor de deelnemende schakers ( 1.000,-- per deelnemer) geheel ten goede komen aan de Nierstichting.
De Nierstichting neemt het op zich de werkgevers van geïnteresseerde schakers - of door hen gesuggereerde sponsors - te benaderen met het verzoek de kosten voor deelname aan de simultaan te dragen. Deze verzoekbrief zal via de schaker worden verzonden, om deze in de gelegenheid te stellen ook zíjn overtuigingskracht aan de brief toe te voegen.

De Nierstichting doet een beroep op de schakers van Nederland om voor dit goede doel de strijd aan te binden met Hans Böhm en zijn collega's. U kunt zich opgeven door te mailen naar mariadejong@nierstichting.nl. Via dit e-mailadres kunt u ook de werkgevers/sponsorbrief aanvragen.

---